5/5

Uw 5 sterren luxe huurcamper

Waarom huren bij uwluxecamper.nl

Een jonge, prachtige en ultra luxe Carthago camper staat voor uw vakantie klaar op het afgesproken moment. Dit Europees topmerk staat bekend om zijn lichte, luxe, moderne en comfortabele campers. Onze campers  beschikken over airconditioning en automatische transmissies. De meeste hebben een automatisch levelling systeem. Samen met de uitgebreide binnen en buiten uitrusting voor optimaal comfort tijdens uw vakantie.

Wij verhuren uitsluitend enkele Carthago top campers en verwelkomen u dan ook graag als u wat meer eisen stelt aan uw camper!

 

Zo is iedere Carthago een synoniem voor exclusiviteit en kwaliteit. Of kort gezegd staat hij voor “Dé camper”.

De Carthago campers / Malibu buscampers​

Het Carthago premium-DNA

Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler.

Innovatief denken, oog voor detail, extravagante oplossingen en de voortdurende focus bij ontwikkeling op wat nuttig is in de praktijk, de perfecte combinatie van lichte hightech constructiematerialen, intelligente verwerking en pioniersgeest.
Een Carthago onderscheidt zich van andere campers. Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor uw comfort en uw veiligheid! De gebruikte materialen, verbindingstechnieken en de eisen die we aan het gewicht en de stabiliteit ervan stellen, vertonen veel overeenkomsten met de vliegtuigtechniek.

C-Compact Super-Lightweight

De lichtste camper van de premiumklasse integralen tot 3,5 ton

Dé topper van Carthago en dé benchmark in de integraal markt is sinds jaar en dag de prachtige integraal-reeks van Carthago. De c- compactline Super-Lightweight is uitermate geschikt voor de stad dankzij 15 cm smallere buitenbreedte van 212 cm en compacte voertuiglengtes tot 7 meter. Carthago laat u in alle comfort en vrijheid genieten van het camperleven. De integraalcampers van Carthago staat garant voor een perfecte isolatie, ruimtelijk interieur, veel slaapplaatsen en uiteraard standaard dubbele bodem, houtvrije opbouw, bliksembescherming en standaard AL-KO chassis.

C-Tourer T Lightweight

De lichtste camper van de premiumklasse half-integralen tot 3,5 ton

De c-tourer Lightweight modellen hebben korte voertuiglengtes van maximaal 7 meter, zijn goed te handelen en hebben een verbazingwekkend laag eigengewicht. Deze campers zijn 227 cm breed, elegant, comfortabel en tegelijkertijd buitengewoon praktisch. Ze zijn de coupé’s onder de campers, sportief en dynamisch. Het ranke profiel optimaliseert de aerodynamiek en geeft semi-integralen een sportief uiterlijk. De T-modellen vormen de ideale start in de wereld van Carthago campers.

Malibu buscamper (van Carthago)

Combineert de handige afmetingen van een camperbus als perfecte reisgenoot met het comfort van een grote (gewone) camper.

De Malibu Van is uniek door de integratie van 40 jaar camperbouw ervaring van en alle vindingrijkheid van de ontwikkelaars.

Het unieke woon- en slaapcomfort, de ongelooflijk grote en tot in detail doordachte bergruimte met maximale functionaliteit, de degelijke en uitgebreide carrosserie-isolatie voor 365 dagen per jaar of aan de uitzonderlijk stabiele meubelconstructie in duurzame kwaliteit.

De belangrijkste kenmerken van de Carthago campers:

Chassis​

 • Licht en wendbaar: een buitenbreedte van slechts 2,12 of 2,27m en korte voertuiglengtes
 • Fiat Ducato 35 light met verlaagd AL-KO chassis
 • Standaard veiligheidspakket Fiat Ducato: airbag, ESP, ABS, ASR, elektronische startonderbreker, Hillholder, Traction Plus, Hill Descent Control, automatisch startstopsysteem, cruisecontrol, zijwindassistent, Trailer Stability Assist, remsysteem ter voorkoming van botsingen
 • XL-camperdeur ‘premium two 2.0’ met grotere deurbreedte van 63 cm, dubbele
 • Veiligheidsvergrendeling, extra breed deurraam

Wooncomfort​

 • Geheel gelijkvloerse woonruimtevloer
 • L-zitgroep met zijzitbank en rechthoekige woonkamertafel met chromen rand
 • Keukens met zes grote lades, ‘Profi Gourmet’-fornuis en ronde rvs spoelbak
 • Comfortabele badkameroplossing: maximaal comfort op een klein oppervlak, afscheidbare kleedkamer*
 • Extra grote bedden

Slaapruimte

’s Nachts kunt u genieten van het gemakkelijk toegankelijke hefbed boven de voorstoelen of de bedden achter met extra grote ligvlakken en een bijzonder aangenaam ligcomfort.

Bergruimte​

In een camper kan men nooit te veel bergruimte hebben! De integrale campers van Carthago bieden dankzij de unieke kelder in de dubbele vloer en de diverse gemakkelijk toegankelijke bergruimtes zeer veel ruimte en plaats voor alle vakantiebagage

 • Kelder in dubbele vloer met zeer grote verwarmde bergruimte
 • Toegang van buiten via meerdere grote kleppen en via de opklapbare zitbank*
 • Grote centrale doorlaadruimte in de woonkamer

 

Zelfvoorziening /technologie

 • 90- 150 l vers water, 80 – 140 l vuil water
 • 1 x 80 Ah gel-accu (uit te breiden naar 2 x 80 Ah)
 •  Truma Combi
 • Ruime automatische omschakelbare koelkast
Scroll to Top