5/5

Uw 5 sterren luxe huurcamper

Contact

U kunt ons het eenvoudigste bereiken per E-mail of per Whatsapp. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden. Bellen mag natuurlijk ook, echter zijn wij niet altijd direct beschikbaar.

Over ons

Uwluxecamper.nl is ontstaan uit een groepje enthousiaste ondernemers, tevens familieleden met veel passie voor kamperen en campering. Op basis van onze ervaringen hebben wij gemerkt dat er mensen op zoek zijn naar topcampers, geschikt voor B rijbewijs, jong, compleet, met top service en geen gedoe voor een faire prijs. Daarop hebben wij uwluxecamper.nl opgezet. Eind 2022 hebben wij camperinoverijssel.nl uit Ommen overgenomen. Onze totale kleine vloot bestaat nu uit 7 campers.  Harry, Kolkman onze lokale man in Holten of René van der Mark onze lokale man in Veenendaal ontvangt u graag. André van der Mark, general manager.

PS U treft de wissellocatie achter de hal van loodgietersbedrijf Poortman

Heeft u een vraag?

U kunt uw vraag eenvoudig stellen via onderstaand formulier. Dit is voor algemene doeleinden. Uw aanvraag voor een reservering kunt u doen bij de betreffende camper.

Samenwerking met rijschool Holten

Ik ben Harry Kolkman en heb al 35 jaar ervaring op de weg. Na 10 jaar op de vrachtwagen en daarna als vertegenwoordiger gewerkt te hebben ben ik in 2006 begonnen met rijschool Holten.

Het overbrengen van mijn rijervaring op de jongeren van nu is iets wat ik fantastisch vind om te doen. Mijn werk is mijn hobby en ik ervaar de rijlessen dan ook niet als werk.

Om de rijlessen optimaal te laten verlopen les ik altijd één op één. Hiermee wordt bereikt dat er niet onnodig tijd verloren gaat met het wegbrengen van andere leerlingen en we dus van begin tot einde les ongestoord kunnen rijden.

Graag zie ik je terug in de lesauto. Met vriendelijke groet, Harry Kolkman

 

Scroll to Top