5/5

Uw 5 sterren luxe huurcamper

Onze campers

Wij verhuren een aantal zeer luxe Carthago en Hymer campers. Deze prachtige campers en buscampers zijn allemaal jong en zeer compleet uitgerust. Naast de standaard uitrusting en vele bekende opties zijn alle campers voorzien van woonruimte airco, de meeste met automatische versnelling en een aantal zelfs met het geweldige E&P levelling systeem.

Voor meer informatie over Carthago campers, klik hier. Malibu is het buscamper merk van Carthago, Klik hier voor meer informatie.

De wat oudere kwaliteitscampers van de overgenomen zustersite camperinoverijssel.nl zijn inmiddels toegevoegd aan deze site.

Wij verhuren onze campers van vrijdag tot vrijdag, zeker in het hoogseizoen. Andere data in het vroeg en na seizoen zijn uitsluitend op aanvraag. Deze kunnen niet ingevuld worden in het digitale aanvraagformulier op deze site. Via de contactpagina kunt u uiteraard een verzoek doen. 

In het hoogseizoen is verhuur in principe voor minimaal 2 weken. 1 week verhuur in het hoogseizoen kan alleen op aanvraag en ter opvulling.

Scroll to Top