5/5

Uw 5 sterren luxe huurcamper

Een Hymer huren bij uwluxecamper.nl

Een redelijk jonge, prachtige en zeer ruime Hymer camper staat voor uw vakantie klaar op het afgesproken moment. Als uitvinder van de camper staat HYMER sinds 1957 garant voor recreatievoertuigen van uitstekende kwaliteit. Dat is niet zomaar. Samen met de uitgebreide binnen en buiten uitrusting voor optimaal comfort tijdens uw vakantie.

Wij verhuren uitsluitend enkele Carthago top campers en een Hymer halfintegraal en verwelkomen u dan ook graag als u wat meer eisen stelt aan uw camper!

Hymer T678CL

Bij half-integralen wordt de bestaande bestuurderscabine aangevuld met een hoogwaardig woongedeelte. Alle voordelen van het basisvoertuig worden zo perfect uitgebreid met mobiel wonen – inclusief hoogwaardig comfort en innovatieve techniek.

De HYMER Tramp is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne, typische HYMER-designaccenten, een uitgekiend verlichtingsconcept en een royaal gevoel van ruimte. Dankzij de eenvoudige bediening vormt deze camper dé instap in de wereld van het mobiele reizen op een hoger niveau en is daardoor ook voor iedereen de ideale eerste HYMER.

Scroll naar boven